Mijn vorige bijdrage ging over verkiezingen op 3 maart en ik noemde zo de 6 partijen die in mijn gemeente Leek meedoen. Toen ik het nog eens nakeek kwam ik erachter dat de PVDA nu wel een pdf op de site had staan nu in kleur. Een poosje geleden stond er nog een zwart wit en dat was een Word bestand.

Eigenlijk heb ik me er wat gemakkelijk van afgemaakt want ik had natuurlijk ook gewoon de partij programma’s even kunnen publiceren.

Bij deze dus:

PVDA

CDA

VVD

Groen Links

Christen Unie

D66 

Ik ben benieuwd naar wat meningen. 

Het stille midden

Voorbij gebabbel van innerlijke stemmen
en vlagen van divers gevoel
is een opening naar binnen
met liefde voor wat is
en een venster naar buiten
om de ander te zien, te horen
en niet altijd te begrijpen.

Dat maakt niet uit;
we zijn allen sterren aan dezelfde hemel
harten op dezelfde aarde
en doordrongen van het stille midden
waarop slechts afgestemd hoeft te worden

© Helena Kwaaitaal

Archief