Deze weblog is puur persoonlijk. Sinds juni 2004 schrijf ik wekelijks een blog over dingen die me bezighouden of opvallen. Soms over het dorp Zevenhuizen, soms over dingen in de regio, Nederland of de wereld.

Ik heb een technische achtergrond dus regelmatig schrijf ik over techniek en daar waar techniek de maatschappij raakt. Ook hoe de maatschappij is ingericht hoe organisaties vaak onmachtig zijn gewoon menselijk te reageren. Hoe we de menselijke maat weer terug krijgen. Maatschappelijk betrokken ondernemen is voor mij meer dan een loze kreet. Organisaties moeten beseffen dat er zo iets is als een "License to Operate" in het Nederlands een vergunning om zaken te doen. Daarin past geen extreme verrijking, kinderarbeid of uitputting van onze planeet. In mijn ogen moeten managers beseffen dat ze leven van de arbeid van anderen.

Het staat je natuurlijk vrij om te reageren op mijn blogs, graag zelfs. Dat hoeft niet via de reageren mogelijkheid een mailtje persoonlijk vind ik ook leuk.Ik ben vrij open over veel dingen en verwacht dat ook mensen die reageren zich ook open opstellen. Annonieme bijdragen stel ik niet op prijs en kunnen eventueel worden verwijderd.

Als je meer wilt weten over wat ik zakelijk doe dan is op de site www.janhut.com meer te vinden

Het stille midden

Voorbij gebabbel van innerlijke stemmen
en vlagen van divers gevoel
is een opening naar binnen
met liefde voor wat is
en een venster naar buiten
om de ander te zien, te horen
en niet altijd te begrijpen.

Dat maakt niet uit;
we zijn allen sterren aan dezelfde hemel
harten op dezelfde aarde
en doordrongen van het stille midden
waarop slechts afgestemd hoeft te worden

© Helena Kwaaitaal

Archief