Menu Sluiten

Op reis

Allereerst voor de achterblijvers, we zijn veilig geland en aangekomen in het hotel.
Als je op studiereis gaat bekijk je de wereld toch een beetje met andere ogen. Zeker als het doel Silicon Valley is. Het afgelopen jaar heb ik een aantal keren gevlogen binnen Europa maar het is 4 jaar geleden dat ik trans Atlantisch vloog. We vlogen vandaag met een Boeing 777 en er is toch een hoop veranderd in die 4 jaar. Nu hebben alle passagiers van de vlucht dus ook economy class een eigen beeld scherm met de keuze uit tientallen films, TV series, Muziek sport noem maar op. Om eerlijk te zijn werd de reis er wel veel dragelijker door. Je kijkt een film, komt er een maaltijd zet je de film even uit en kan je muziek luisteren. Je klets wat met de medereizigers, oei die moet ik nog voorstellen. Dat komt later wel.
Het is dus erg persoonlijk films bekijken. In het verleden werd er gezamelijk gelachen bij een komische scene. Nu kan het zijn dat de buurman naast je een drama aan het volgen is. Wordt televisie kijken in de toekomst ook een persoonlijke belvenis? De technieken zijn er voor.
Het is nu rond 5 uur in de middag, thuis is het 2 uur ’s nachts.
Er is dus internetverbinding op de kamer (wat in Nederland nog lang niet altijd gewoon is). OK het kost wel $ 9.95 per dag maar ja het is dan ook Amerika.
Tijd om nog even de “stad” in te gaan. Misschien maak ik dit verhaal later op de dag wel af.