Spring naar inhoud

Eindelijk de upgrade

Het heeft een hele poos geduurd maar nu ben ik dus toch over op een nieuwe versie van WordPress.

 Ik weet niet precies hoe lang ik met de oude versie heb gewerkt maar natuurlijk veel te lang. Ik heb het op de voorzichtige manier gedaan (de enig juiste) oftewel eerst het hele proces op een test omgeving. Eerst alles oud kopieren op een andere omgeving en dan stap voor stap de upgrade uitvoeren. Toen dat lukt had ik dus de nieuwe versie op de test omgeving staan. Het geheel omgezet en voila. Klinkt eenvoudig en dat is het ook wel alleen loop je tegen allerlei kleine dingetjes aan die dan toch anders werken (of helemaal niet). Ook die glad gestreken. Dat is gelukt alleen ben ik nog niet tevreden over de opmaak het is wel saai zo. Misschien ook niet zo verkeerd want op mijn site (www.janhut.com) ziet het er inmiddels wel erg druk uit .

Eigenlijk past het ook wel in deze tijd. Nu het wat rustiger is, is dat een prima gelegenheid om onderhoud uit te voeren. Snel iets in elkaar knutselen is wel leuk maar als er dan iets mee is wordt het wel een puzzel.Maar ik kan er voorlig weer even tegen want de meeste sites draaien nu op de laatste versie,

Oh ja ik zou het bijna vergeten natuurlijk nog de allerbeste wensen. Ik wens je een gezond en waardevol jaar!!

 

 

4 gedachten over “Eindelijk de upgrade

  1. Jan Hut

    Het lukte me dus niet om mijn oefen omgeving verborgen te houden. Maar dat was even voor dag mijn knutsel omgeving. Volgens mij heb ik nu het meeste weer aan de praat. Ik het de reactie mogelijkheid blauw gemaakt. Als je op het artikel klikt komen de reacties er naast. Kijken hoe dat gaat.
    En jij ook de beste wensen terug.

  2. Jan Hut

    Hmm leuk dat je naar die tijd verwijst maar ik mocht toen alleen manager spelen. Logisch dat ik na jaren nu pas hier aan toe ben 🙂
    Ik ben wel altijd een doe het zelver geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *