Etappe 18 (van Zuid naar Noord) Van Groesbeek naar Gennip Dinsdag 14 augustus 2012

Gastloper: Heidi Leenaarts

Heidi ontmoette ik bij een landelijke bijeenkomst van kwaliteitskringen in het Dolfinarium in Harderwijk. Daar verteldi ik het verhaal van zelforganisatie en Heidi zat in “het gehoor”. Na die dag hadden we wat contact via twitter en mail vandaar de uitnodiging of ze een etappe met me wilde wandelen.

Het begon hilarisch. We zouden de bus in Nijmegen nemen van een paar minuten over 11. We moesten stappen op lijn 3. We liepen naar de bussen waar grote scheen boven de bussen de lijn nummers aangaven.We stapte in de bus en zaengelijk dik in gesprek. Na een 20 minuten vroeg Heidi hoe lang zitten we in de bus. at zou 23 minutenmoeten zijn. Ze keek naar buien en zei ik wil niet veel zeggen maar dit lijkt wel veel op het station van Nijmegen. Waren we blijkbaar in een stadsbus gestapt en na ee tochtje door Nijmegen weer aangekomsn op het station. Even lanter konden we al lachend toch nog de juiste bus pakken naar Gennep.

Het werd een erg leuke dag, een mooie etappe maar vooral het gesprek was erg boeiend.

Heidi houdt zich bezig met bron voor leiders. Van haar site: “Regelmatig krijg ik de vraag waarom ik me zo inzet voor leiderschap. Op een bepaald moment in m’n leven stelde ik mezelf de vraag wat ik zou kunnen betekenen als ik nou eens echt lef zou tonen. Daarmee begon een ontdekkingstocht naar wat in mijn visie wezenlijk is voor vooruitgang en maatschappelijke ontwikkeling. En wat mijn unieke bijdrage daaraan zou kunnen zijn.” Logisch dat het een boeiende dag werd. Zo erg dat ik ben vergeten een foto te nemen