Menu Sluiten

Etappe 6

Etappe 6 (van Zuid naar Noord) Van Sleen naar Schoonloo 30 mei 2011Gastloper: Jan Braam
Jan is de eerste loper die ik nog niet eerder had ontmoet en een beetje een blind date dus. Hij reageerde op deze site met de opmerking Jan, ik kwam n.a.v. jouw tweet over verbindend netwerken op jouw website terecht en dacht slow netwerken, dat spreekt mij wel aan, vandaar. Groet, Jan.

Hij bleek dus stukken te hebben gelezen op mijn weblog en iemand die zo’n prestatie levert kan je niet afwijzen. Het werd een etappe door veel bos, heel veel bos en om met Obelix te praten: wat een belachelijk bos met al die bomen. ‘s Morgens had het de hele tijd geregend en we vertrokken om 1 uur uit Sleen toen werd het droog. Echt noemenswaardig heeft het niet geregend. Een prima wandeling dus.

Kwart over 6 waren we weer in Schoonloo. Onderweg nog wel koffie gehad met Appelgebak.Als wandelomgeving niet de leukste etappe tot nu toe. Maar als je van bomen houdt is het een echte aanrader.Voldoende tijd om elkaar te leren kennen, de gezamenlijke dingen te verkennen. Een stuk terug kijken en ook vooruitkijkend. Van werk naar hobby en weer terug naar werk. Dit allemaal wandelend tussen de bomen in een lekker tempo.