Menu Sluiten

Over deze weblog

Deze weblog is puur persoonlijk. Sinds juni 2004 schrijf ik een blog over dingen die me bezighouden of opvallen. Soms over het dorp waar ik woon, soms over dingen in de regio, Nederland of de wereld. De regelmaat is de laatste jaren er wat uit maar zo nu en dan klim ik weer in de pen.

Ik heb een technische achtergrond dus regelmatig schrijf ik over techniek en daar waar techniek de maatschappij raakt. Ook hoe de maatschappij is ingericht hoe organisaties vaak onmachtig zijn gewoon menselijk te reageren. Hoe we de menselijke maat weer terug krijgen. Maatschappelijk betrokken ondernemen is voor mij meer dan een loze kreet. Organisaties moeten beseffen dat er zo iets is als een “License to Operate” in het Nederlands een vergunning om zaken te doen. Daarin past geen extreme verrijking, kinderarbeid of uitputting van onze planeet. In mijn ogen moeten managers beseffen dat ze leven van de arbeid van anderen.

Het staat je natuurlijk vrij om te reageren op mijn blogs, graag zelfs. Dat hoeft niet via de reageren mogelijkheid een mailtje persoonlijk vind ik ook leuk.Ik ben vrij open over veel dingen en verwacht dat ook mensen die reageren zich ook open opstellen. Anonieme bijdragen stel ik niet op prijs en kunnen eventueel worden verwijderd.

Als je meer wilt weten over wat ik zakelijk doe dan is op de site www.janhut.com meer te vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.