Menu Sluiten

Welkom.

Vrijdag 4 Juni


OK hier gaat ie dan. Als voorzitter van het ICT platform loop ik altijd te verkondigen dat er veel gebeurt in de regio op ICT gebied. Nou dan moet het niet moeilijk zijn er regelmatig iets over te roepen. De komende week zal dat zeker gaan met de reis naar Silicon Valley. Hopelijk levert deze reis veel inspiratie op. In ieder geval is het goed dat er een delegatie zich laat inspireren.
Natuurlijk is het de bedoeling dat deze weblog nog bestaat lang nadat de reis is geweest. We gaan het in ieder geval proberen.
veel leesplezier.
Groeten,
Jan

Geplaatst om 11:23 | 1 reactie

Een studiereis naar San Fransisco

“Innoveren mag weer”. Onder die titel gaat er een delegatie vanuit Groningen naar Silicon Valley. Kijken wat er over is van wat eens de wereld bepaalde. Is het daar kommer en kwel, staat alles leeg? Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen, lopen we achter, wat zouden we in Groningen kunnen gebruiken? Allemaal vragen waar we een antwoord op hopen te vinden.
Morgen 5 juni vertrekken we. Ik hoop via deze log de ervaringen te delen.