Menu Sluiten

#BOZ

Het leuke van ouder worden is dat je steeds meer mensen tegen komt. En met al die nieuwe media komen zo nu en dan ook weer mensen van heel vroeger voorbij. Soms vraag ik me af waar de grens ligt hoeveel mensen je je nog kunt herinneren. 2000 3000 of nog meer. Let wel ik schrijf duidelijk niet over mensen kennen want daar is veel meer voor nodig dan een korte ontmoeting.  Ik ken mezelf amper, ik wist niet dat ik zo snel geraakt kan worden. Geraakt, positief of negatief  door iets of iemand, het doet iets met me. Laat staan dat ik dat van iemand anders zou weten

 

Toch kan je tegenwoordig meer van iemand te weten komen over hem en haar zonder zo iemand echt tegen te komen. Via twitter stuitte ik op tweets van @KarinWinters. Dat is op zich niet verwonderlijk Karin heeft inmiddels ruim 80.000 tweets het universum in geslingerd. Men zegt wel dat ik veel twitter maar in de 5 jaar en 8 maanden dat ik twitter zijn dat er iets meer dan 2000. Karin twittert 8 maand korter en 40 keer zo veel. En Karin blogt daarbij iedere dag en daar zitten jaloersmakende mooie posts bij. Nu heb ik lang niet alles gelezen want dat is gewoon te veel. Maar als er één ding vanaf spat is dat wel de energie. 

Als je iedere dag blogt zit er ook wel eens een dip in te lezen. Maar Karin doet dat met zo'n humor dat je er om glimlachen. Ik zag ergens een plaatje bij haar, I 'm a rebel (I think positively). Dat hebben we dan wel gemeenschappelijk want Iemand zei me laatst. Leuk dat je altijd zo optimistisch kritisch bent. Kunnen we wel kilo’s van gebruiken in deze tijd .

 

Wat maakte dat ik langer op haar Blog bleef hangen? Dat was de hashtag #TGIF en even later zag ik dat ze #BOS en #WOT hanteerde. Ik ben nou niet echt een digibeet maar moest er wel even zoeken voor ik er achter kwam. Taal uit de Eredivisie van bloggers en twitteraars.  Ik wil wel een kleine hint geven waar de Hashtags voor staan ze komen uit het Engels. Ik maak er #BOZ van. Maar terecht geeft Karin aan dat ze op vrijdag geen links neerzet want dat maakt mensen lui. Zoek het zelf maar even op daar leer je van. Het is duidelijk ze heeft iets met onderwijs.