Spring naar inhoud

Home again

m4100054.JPGInmiddels zijn we weer thuis. De laatste week hebben we aan de Bodensee gestaan op de mooiste plek van de hele Bodensee vonden we zelf. Aan de rand van de camping aan het water. 's Avonds hebben we een aantal keren een prachtige zonsondergang gezien. Zittend voor de caravan. Zelfs vanuit de caravan hadden we een prachtig uitzicht. Voor degene die ooit eens die kant op wil de camping Seeperl is een echte aanrader. Een vriendelijke eigenaar en de plaats Uhlingen biedt een prachtige uitvalsbasis voor allerlei uitstapjes. We waren ruim 20 jaar geleden ook al eens aan de Bodensee geweest maar van die vakantie herinner ik me alleen de muggen.
Gisteravond waren we weer thuis. De kinderen en hond waren erg blij ons weer te zien. vandaag uitpakken, schoonmaken en proberen de draad weer te vinden. Er stond heel veel mail te wachten waarvan het overgrote deel Spam. ­čÖé

Nog een weekje thuis wat rommelen en dan mag ik er volgende week weer tegenaan. Tussen al de mailtjes zat er ook een uitnodiging voor de Noord Sales Borrel. De borrel voor de accountmanagers in het noordelijke IT werkveld. De borrel is op 13 september in Proeflokaal Hooghoudt, Zuiderdiep (tegenover Path├â┬ę). Nu ben ik geen sales persoon maar ik denk toch dat ik er eens ga kijken want het wordt inmiddels de 4e borrel. Als het zo doorgaat zit ik er zo weer in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *