Spring naar inhoud

1e van de vierdaagse

De eerste dag van de vierdaagse zit er op. Heel heel veel wandelaars die 50, 40 of 30 kilometer lopen. Gemma en ik lopen de 40, dat mag want ik ben ouder dan 50 en de vrouwen hoeven maar 40 kilometer. We hebben wel eens eerder 40 kilometer samen gelopen. Maar dit was wel heel erg leuk en we beseffen ons terdege dat er nog 3 dagen komen. Dat we morgenvroeg beginnen met lichte regen maakt het er ook niet beter op. We staan sinds zaterdag op een tijdelijk ingerichte camping. 10 minuten van start en finish dus ideaal.
En dan natuurlijk mijn grote teleurstelling, mijn "waar is Jan werkt" niet. Het toestel pakt GPRS of UMTS niet meer op. Balen natuurlijk.Nu kan ik niet via internet laten zien waar ik loop.
Ik ben er al een poosje mee bezig geweest, het blijkt dat ik het toestel weer terug moet zetten in zijn fabrieksinstellingen. Te veel aan het rommelen geweest maar ja dat krijg je met die knutselaars. Moet maar wachten tot we weer thuis zijn want dit lijkt wel heel erg met de laptop en PDA op de camping.
Terug naar Nijmegen, zondagavond was de openingsceremonie een fantastisch leuk evenement. We hebben er erg van genoten. Nijmegen staat op de kop want de vierdaagse feesten kennen volgens mij hun gelijke niet in Nederland.
Het lopen onderweg is erg onderhoudend, OK 40 kilometer blijft een eind, maar het is nog goed te doen tot nu toe. Al lopende weg even contact gehad met mijn broer die met het gezin op vakantie in Zwitserland in de Eeuwige sneeuw stond. Wat een kleine wereld. šŸ™‚
Ik moet nog wel een aantal mensen bedanken voor het leuke SMS-je al weet ik lang niet van allemaal de afzender, maakt het eigenlijk ook wel leuk.
Joop Boertjens loopt ook mee, hoewel we het wel geprobeerd hebben, hebben we elkaar nog niet gesproken. Ik denk dat we morgenvroeg samen met een kop koffie beginnen.
Morgen is er weer een dag, ik hoop dat het net zo goed gaat als vandaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *