Spring naar inhoud

Stap voor stap

Ook als je voor jezelf bent begonnen breekt de vakantieperiode aan. Het eerste jaar voor mezelf zit erop en eigenlijk heb ik het niet ervaren als een grote overgang. Ja ik mis de collega's, het is echt op jezelf. Maar stap voor stap wordt het steeds meer mijn ding. Ik had een beetje het beeld dat het rustiger zou gaan worden voor de vakantie maar het tegendeel is de praktijk. Iedereen die op vakantie gaat, wil nog graag dingen afronden net alsof er geen periode na de vakantie is. Dus toch maar aan de bak en ieder jaar na de vakantie begint al heel snel de feestweek bij ons in Zevenhuizen en daar moet dit jaar ook van alles voor geregeld worden. We willen een live uitzending over Internet verzorgen van een paar uur. Het draaiboek staat in de steigers, de camera's geregeld, laptops aanwezig maar er moet nog een hoop gebeuren.
Maar reerst vakantie dus en die begint dit jaar met het wandelen in Nijmegen samen met Gemma en Aukje is voor de ondersteuning mee. Daar had ik ook grootse plannen voor maar het blijft beperkt met het ons kunnen volgen via Internet. (via janhut.com) Ik heb het voornemen om 's avond deze weblog bij te werken alleen weet ik niet of ik daar de energie voor heb.
We zijn er wel klaar voor, de caravan staat klaar en we vertrekken al op zaterdag. Maandag even terug om Gemma op te halen en dan dinsdag tot en met vrijdag wandelen.
Ik hoef maar 4 keer 40 kilometer dat zijn dus 160.000 meter een ruwe kwart miljoen stappen. Lijkt veel maar ook dat gaan we stap voor stap ervaren. Ik hou je op de hoogte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *