Menu Sluiten

Dell: All is well that ends well, nou ja niet van harte.

Ze zijn er uit bij Dell, ik krijg mijn 45 Euro terug. Niet geheel vrijwillig want ik moest er wel druk op zetten. Deze week eerst maar weer eens gebeld want ik kreeg een mailtje als ik niet reageerde ze de klacht gingen sluiten.
Vervolgens 20 minuten aan de lijn gehangen met een medewerker. Dit gesprek heb ik opgenomen en vervolgens het volgende mailtje gestuurd:
Hallo XXXX,
het spijt me dat ik niet altijd goed te bereiken ben maar ik heb zo mijn werk en kan niet zomaar even een gesprek met
jullie aangaan. Het kost me toch al teveel tijd.

Mijn klacht blijft gewoon staan. Todat ik 45 Euro over heb gemaakt gekregen op mijnpostbankrekening 55555555. Ik begrijp dat je de procuratie niet hebt. Dat vraag je maar iemand die dat wel heeft. In het gesprek heb je een aantal keren aangegeven dat er een fout op de site stond. Je hebt geprobeerd een mistgordijn op te trekken eerst waren er geen extra
kosten berekend toen 25 euro voor een NL toetsenbord. Ik heb wel degelijk de mogelijkheid voor backlight aangevinkt en het bedrag verhoogd zien worden met 45 Euro.

Gelukkig nemen jullie de gesprekken soms op je kunt het waarschijnlijk naluisteren. Mocht dat niet lukken, ik heb het gesprek staan op http://www.janhut.nl/XXXX. Luister het nog maar eens af, er zitten voldoende leerpunten in.
Voor alle duidelijkheid ik neem de gesprekken op (op dat idee brachten jullie me) en ik hoop dat ik een mail krijg met daarin:

  • de toezegging dat het geld overgemaakt wordt
  • dat in de toekomst eerst met de klant wordt overlegd, voor er een configuratie wordt opgestuurd die niet is besteld.

Mocht ik voor het weekend geen positief antwoord krijgen op beide vragen dan gaat ons gesprek zoals je het nu hebt op de site met daarbij de beschrijving van de laatste bevindingen. Voor alle duidelijkheid heb ik ook nog even de statistieken bijgevoegd. Tussen de 250 en 300 bezoekers per dag. Dagelijks wordt ik hierop aangesproken. Ik heb er wel zin in dit door te zetten tot het gaatje omdat ik het gevoel heb dat jullie me niet serieus nemen maar het is me echt serieus.
Met vriendelijke groet,
Jan Hut
Dat hielp want nog dezelfde dag kreeg ik het volgende mailtje:

Geachte heer Hut,

Wij zullen het bedrag
van € 45,00 aan u retourneren, kunt u mij de bankgegevens terugmailen zodat ik dit voor u in order kan maken.

Ik hoop dat wij zo toch een goede oplossing hebben kunnen maken.

Met vriendelijke groet / Kind Regards,

XXXXX XXXXXX
Customer Care Representative
Dell Benelux SMB

Case closed wat mij betreft. Maar of Dell dit handig heeft aangepakt? Dat mag de lezer zelf bepalen.