Menu Sluiten

"Parkeren in stad" altijd wat.

Het wordt tijd dat we het eens gaan hebben over "Parkeren in Stad". De afgelopen jaren ben ik groot verbruiker geweest van parkeren in de stad. Ik heb wel eens het gevoel dat ik in mijn eentje het Forum moet gaan bekostigen. Gelukkig gaan ze de kabelbaan aanleggen. Dat moet het forum redden. Komen er in ieder geval meer parkeer plaatsen vrij. Hmm bijzonder. De kabelbaan gaat er voor zorgen dat het Forum populair wordt. Daardoor wordt parkeren buiten de stad aantrekkelijker er is dus minder behoefte aan parkeer ruimte in de stad. 
Nu is het met parkeerruimte luxe gesteld. Zelden zijn ze lang vol en ik was laatst in de Boterdiep garage. Ik hoop dat de prognoses daar uit zijn gegaan van een vulling van 5% anders moet daar wel erg veel geld bij. Wat een lege ruimte. Over niet al te lange tijd gaat de garage onder het Damsterdiep eindelijk open, nog meer ruimte en nu dus de kabelbaan die er voor zorgt dat er minder parkeerruimte nodig is in de binnenstad. Dat worden dus sombere tijden voor de exploitanten.

Q-park heeft er iets op gevonden. Een maandje terug moest ik even op de Westerhaven zijn en even de auto gestald in de parkeergarage. Binnen het kwartier was ik weer terug en ik begrijp dat een exploitant daar niet van kan leven. Maar om mij daarvoor € 66,- in rekening te brengen is wel wat bont. Nu is het vaak wel zo als je veel van iets af neemt het goedkoper wordt. Dus als ik er een dag had gestaan was het misschien wel goedkoper geweest. Maar   € 66,- voor 11 minuten???

Ik kwam er achter toen ik de boekhouding aan het doen was. Eens kijken en nog eens kijken ja het klopt 11 minuten na binnenkomst betaal ik en er wordt  € 66,- van mijn creditcard afgeschreven. Dat is dus inmiddels ook te zien op mijn creditcard afschrift.

Het hele verhaal maar eens opgestuurd naar Q-park.Gelijk een keurige bevestiging gekregen. 

Geachte heer / mevrouw,

Wij hebben uw vraag / opmerking ontvangen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Heeft u vragen n.a.v. uw email of de afhandeling daarvan? Vermeld dan altijd onderstaand nummer, dat uniek is toegekend aan uw verzoek in de onderwerpregel van uw email. Daarmee kunnen wij uw vraag sneller beantwoorden.

Gelukkig heb ik een nummer want dan kan het sneller beantwoord worden. Het mailtje is van 17 april. Nu is het 1 juni volgens mij heb ik nu lang genoeg gewacht want ik kom niet graag als drammer over.

Wat is hier aan de hand geweest? Zijn er meer mensen met zo'n ervaring? Vermoedelijk zal Q-park me vragen het bonnetje op te sturen. Dat doe ik maar niet want dan ben ik het bewijs ook kwijt. Ze mogen hem komen bekijken in Zevenhuizen en me gelijk 60 euro terug betalen. Over die paar euro doe ik niet moeilijk.