Menu Sluiten

Afspraakje?

ttm-logo.gifGisteravond zat ik wat te kijken naar twitter en opeens begin ik de lol er wat van in te zien. Bloggen is leuk en ik vul met veel plezier mijn wekelijkse weblog. Soms gooi ik er een tussendoor zoals nu. Het is toch geen weer voor klussen, buitenshuis is er niet veel te beleven en ik ben op iets gestuit wat leuk is om te delen. Dus ga ik er maar eens goed voor zitten. Ik begin te tikken en langzamerhand ontstaat het verhaal. Het kost wel even tijd want er moet voor mijn gevoel altijd een lijntje in zitten en een kop en een staart. Kortom een half uurtje ben je er wel zoet mee. Ik zie aan de statistieken dat het merendeel van mijn bezoekers minder dan een half minuut op mijn site zitten. De laatste tijd zijn het rond de 160 per dag en over de 2000 unieke bezoekers per maand. Laatst zei iemand gekscherend: een gemiddelde dominee mocht willen zoveel toehoorders te hebben.
Met twitter is het toch wat anders. Ik kieper er gewoon een aantal kreten in en om naar twitter te kijken is nog leuker want er drijven allerlei zaken voorbij. Ik zag eergisteren Noonhat voorbij komen. Leuk voor die mensen die moeite hebben een lunchpartner te vinden. Even later zag ik iets waar ik al tijden naar uit kijk. Een online agenda die ik kan synchroniseren met Outlook en waar anderen vergader verzoeken in kunnen plaatsten. Ik ben al eens bezig geweest met Yahoo maar en met Google maar daar kon ik Outlook niet mee synchroniseren. Dat is wel een voorwaarde want de kantooragenda is leidend. Nu dus Time to meet. Gelijk een account genomen, alleen werkte synchroniseren niet.
Vanavond nog eens geprobeerd en ja nu kreeg ik de gegevens on line.
Dus wil je een afspraak met me dan kan je een vergader verzoek sturen. Je krijgt dan de tijdstippen terug die we beiden vrij zijn. Lijkt wat omslachtig maar ideaal als je een tijdstip moet vinden met meerdere personen want er kunnen meerdere personen gematched worden.
Het is het nog net niet. Maar leuk om te zien dat toepassingen die op een bedrijfsnetwerk mogelijk zijn nu ook met web 2.0 technieken in razend tempo voor internet beschikbaar komen.
Oh ja, wil je een afspraak met me maken? Via www.timetomeet.info/with/smile kan je een verzoek doen. Maar mailen en bellen mag natuurlijk ook gewoon.