Spring naar inhoud

Promotiedagen

Een beetje een dubbele betekenis want deze dagen hebben we een tentoonstelling van het Derde Wereld Fonds in de Atos Origin gebouwen van Groningen. We staan bij de ingang te flyeren, leuk om te doen want we hebben een leuke boodschap en zo zie ik alle collega's voorbij komen. Extra leuk omdat het voor mij persoonlijk een beetje hoort bij het komende afscheid. Tientallen collega's heb ik de afgelopen dagen gesproken en dat geeft me het gevoel dat het een een afscheidstournee is. Maar ook veel belangstelling voor het Derde Wereld Fonds en daar gaat het om. De afgelopen 25 jaar hebben we als personeel rond de € 2.000.000 bijeengehaald. We hebben tientallen projecten gesteund. Iets waar we met ons allen trots op mogen zijn. Er is heel veel belangstelling voor de komende bouwreis naar Nepal waar we een gezondheids centrum willen gaan bouwen. Het is nog niet helemaal rond maar ik zie weinig blokkades meer. Het kan op 28 november wel eens een druk bezocht voorlichtingsavond  worden.
Over promotiedagen gesproken. De komende 2 dagen is het weer één groot netwerkfestijn in Martiniplaza 30.000 mensen uit bedrijfsleven zoeken elkaar op. Er zijn 1100 stands en allerlei bijeenkomsten. Zelf hebben we vandaag met het ICT Platform een netwerk borrel om 17 uur. We zijn dit jaar te gast op het plein van de Eemsdelta. In die regio gaat de komende jaren een hele hoop gebeuren ook op ICT gebied. Vandaar dat ze ons uitnodigden om op hun plein de netwerk borrel te houden. Mocht je ook naar de promotiedagen komen ik ben te vinden bij stand nummer 1065. Maar inmiddels heb ik diverse mensen gesproken die er ook zijn en even langs komen. Dus kan het zijn dat ik ergens zit te kletsen. Minsten 5 mensen uit Duitsland. Het gaat goed met de samenwerking met de Oosterburen. Langzamerhand gaat het ergens naar toe.
Marketing technisch ben ik natuurlijk helemaal niet handig bezig. Ik heb nog geen visitekaartjes van mezelf. Die van het platform zijn op en het lijkt me niet handig die van Atos Origin nog uit te delen. Ik vertrouw erop dat mijn naam bijzonder genoeg is voor mensen om me te vinden. www.janhut.nl lijkt me niet moeilijk te vinden op internet. Zoeken op Jan Hut levert ook gelijk mijn pagina's op. De komende 2 dagen is Hutsspot op de promotiedagen in de buurt van stand 1065. Misschien zie ik je er nog.

Powered by ScribeFire.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *