Menu Sluiten

Wie is Jan?

Via Facebook kreeg ik weer een test aangeboden om te kijken wie ik eigenlijk ben. Het is niet de eerste die ik maak en zal zal het nog wel eens een paar keer doen en dan kijken of er iets veranderd is. 

De theorie zegt dat er door de loop van de jaren niet veel verandert hooguit bij een ingrijpende gebeurtenis in je leven. Je blijft redelijk die je bent.

 De resultaten van Facebook worden omschreven met de woorden INFP (Introversion, iNtuition, Feeling, Perception). De uitleg is:

You are idealistic, loyal to your values and to people who are important to you. You want an external life that is congruent with your values. You are curious, quick to see possibilities, and can be a catalyst for implementing ideas. You seek to understand people and to help them fulfill their potential. You are adaptable, flexible, and accepting unless a value is threatened. 

Famous people with your same INFP personality include: Mary the Blessed Virgin, Hellen Keller, William Shakespeare, John F. Kennedy Jr., Jacqueline Kennedy Onassis and Julia Roberts.

Nu heb ik een soortgelijke test al eens eerder gemaakt. Dat was op de site van www.personaldna.com. De resultaten staan hieronder:   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Nu is het leuk om eens te kijken hoe ik nu anno 2009 uit de test kom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Als je er met de muis overgaat krijg je een beschrijving van de kleur. De eerste test is afgenomen in mei 2007. 2 jaar later ben ik iets minder spontaan geworden, mijn vrouwelijkheid is het zelfde en het beetje mannelijkheid dat ik had is ook nog afgenomen.

Mijn emphatie is gestegen ten koste van mijn openheid en extraversie. Daarentegen is mijn vertrouwen wel gestegen. 

Er zijn geen schokkende dingen gebeurd hooguit dat ik voor mezelf ben begonnen. Misschien is dat wel van invloed geweest op de score. En dan is het goed dat het aandeel Earthy en Functional  is gestegen.

Over het algemeen kan ik me wel vinden in de resultaten en dat is maar goed ook want de antwoorden kwamen van mezelf.  

Dat alles dus via Facebook waarmee ik de afgelopen weken behoorlijk mensen heb lastig gevallen want de uitnodigingen bleven maar komen en daarna kwamen de herinneringen. Na heel lang zoeken kwam ik erachter dat er ergens diep weggestopt bij facebook een schript was waar je de herinneringen mee kan stoppen. Heel erg slecht!!!

Nu is het mij gelukt om de herinneringen stop te zetten en dat deed ik via http://www.facebook.com/contact_importer/remove_uploads.php. Al het zoeken op internet leverde me niet echt een positief beeld op van de handelswijze van Facebook. Ik schaam me er voor om veel mensen uitgenodigd te hebben. Aan de andere kant zitten veel van mijn kennissen op facebook. En de fout lag om te beginnen bij mezelf ik was zo stom om mijn contactenlijst uit te nodigen. Het was maar een muisklik maar ik heb het echt zelf gedaan. Sorry.