Menu Sluiten

Fat Boys

We zijn 3 dagen onderweg en er begint een ritme te onstaan. ’s Morgens Amerikaans ontbijt, uitchecken, bagage in de tassen proppen, The Fat Boys starten en hup on the road. Fantastische indrukwekkende omgevingen trekken aan ons voorbij. Het is alsof we in een schilderij rijden.  we hebben al een paar Nationale parken gehad met als grootste de Grand Canyon maar we waren het er over eens: Zions park was veruit het mooist. Geweldige rotspartijen. We konden geen gebruik maken van de tours met bussen maar in het informatie centrum zag het er prachtig uit.
Dat gevoel hebben we wel vaker. Hier motorrijden is fantastisch, de ruimte, de brede wegen en natuurlijk genieten van het samen optrekken. De brede greinzen passen sams niet in de helm. Maar soms wil je ook wel eens even die andere toeristische pet opzetten. Met een waterfiets onder een stuwdam, een wandeling naar the weeping rocks of raften op de Colorado. Maar we kwamen motorrijden en natuurlijk is dat geweldig. Ook hier groeten motorrijders elkaar maar dat is hier toch iets anders want op sommige stukken is er weinig tot geen verkeer en als dat dan een motor is is dat groeten wel bijzonder.
Na een dag toeren met veel stops komen we bij het hotel aan die we de avond ervoor hebben geboekt. Werkt fantastisch. Behalve als het hotel niet de beloofde Fast Internetverbinding heeft. Want het is wel relaxed als je weet dat er ergens een bed voor je staat. (of in ons geval de 2 queen sized bedden.) We hebben tot nu toe geweldige hotels gehad met veel ruimte keurig net. Maar dat hadden we al begrepen van eerdere gasten. En met de lage dollar een genot want we hebben nog geen hotel gehad duurder dan € 50,- voor ons 2-en inclusief ontbijt.
Na het boeken van het hotel op zoek naar een hapje eten. Gisteren gegeten bij Pizza Hut wat anders. 🙂
Nog even ons verbazen over de Amerikaase TV en dan op een oor want slapen na een dag toeren in de warmte gaat prima.
We hebben nog een stuk route 66 te gaan, een bezoek aan Las Vegas en ook nog even naar de zuidkant van de Grand Canyon.