Menu Sluiten

Verhuisd

 We wonen inmiddels al weer een poosje op ons nieuwe adres. Alles is over en de sleutel van het oude huis is overgedragen aan dolgelukkige nieuwe bewoners. Maar nu moeten we nog nestelen want alles is er wel maar het staat nog niet op de plaats, de elektrische installatie moet verder worden afgemonteerd, de 2e douche en WC moeten nog afgemaakt worden, mijn kantoor ingericht. De tuin is nog niets aan gebeurd oftewel we hebben nog voldoende te doen maar een grote zorg minder, alles staat nu op een adres. (alleen waar 🙂

Tussen de bedrijven door ben ik nog wel aan het werk geweest zo goed en zo kwaad als dat kon. Gelukkig loopt mijn agenda weer aardig vol want ook dat moet gewoon weer doorgaan.

Ik hoorde eens dat verhuizen na het overlijden van een dierbare een erg ingrijpende gebeurtenis is. Dat zal vooral gaan als je al lang ergens hebt gewoond en als je van het verzamelaars type bent. Wij hebben 26 jaar op het vorige adres gewoond en het is allemaal weer aan me voorbij getrokken. prive maar ook zakelijk zijn er allemaal herinneringen naar boven gekomen. Ik kreeg een beeldje in handen dat ik ooit eens gekregen had van 2 jongens uit Birma waar ik mee op training zat. Ze waren erg overstuur dat ze weer terug moesten naar hun eigen land. Het beeldje doet me vaak aan ze denken. Voor anderen is het een prul maar het krijgt vast wel weer een plaatsje in mijn kantoor. Zo ook het dirigenten beeldje dat ik na een training kreeg en natuurlijk de herinneringen aan mijn ICT Platform tijd. Heel veel prulletjes voor anderen maar voor mij herinneringen. Ik krijg steeds vaker de vraag hoe gaat het eigenlijk met het platform. Vaak ook met de opmerking dat men het altijd een van de leukere netwerken had gevonden. Ik moet het antwoord een beetje schuldig blijven. Ik zal het eens navragen wat de plannen zijn. 

De verhuiskaarten moeten nog wel de deur uit, arme nieuwe bewoners van ons oude huis het zal me zeker niet lukken om alle post op tijd omgeleid te krijgen. TNT doet het wel de eerste 3 maanden maar zelfs dan zullen er nog stukken doorglippen. Maar alvast voor wie dit leest: ons nieuwe adres is Hoofddiep 47 9354 AM Zevenhuizen.